Ιδρυματικό Καταθετήριο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας

Πλοήγηση Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας ανά Θέμα "Γαστρονομία"

Πλοήγηση Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας ανά Θέμα "Γαστρονομία"

Ταξινόμηση κατά: Σειρά: Αποτελέσματα:

  • Λοίζου, Λουκία- Μαρία (ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, 2017)
    Η γαστρονομία αποτελεί ένα ζωτικό κομμάτι της ταυτότητας, αλλά και της καθημερινής ζωής κάθε έθνους. Μέσα από αυτή διαγράφονται παραδόσεις, θρησκευτικές πεποιθήσεις, πολιτικές και οικονομικές αναταράξεις, καθώς και ιστορικά ...
  • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ, ΜΑΡΙΑ (ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, 2019)
    Η ακόλουθη πτυχιακή πραγματεύεται το γαστρονομικό τουρισμό ως μοχλό ανάπτυξης της κοινωνίας. Η εργασία εκπονήθηκε μετά από ενδελεχή αναζήτηση και μελέτη έντυπης και ηλεκτρονικής βιβλιογραφίας και συναφών ερευνών σχετικά ...
  • Φουρλή, Παρασκευή (Πανεπιστήμιο Πάτρας, 2022)
    Το αμπέλι χαρακτηρίζεται από τις πιο σημαντικές αλλά και τις πιο παραδοσιακές καλλιέργειες της χώρας μας. Ο ελληνικός αμπελώνας χαρακτηρίζεται ως ο αρχαιότερος σε παγκόσμιο επίπεδο. Ακόμη και σήμερα δεν είναι λίγες οι ...
  • Νικολοπούλου, Παναγιώτα (Πανεπιστήμιο Πάτρας, 2022)
    Η γαστρονομία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ζωή των ανθρώπων, από αρχαιοτάτων χρόνων. Η διατροφή ήταν απαραίτητη για την επιβίωση και τη διατήρηση του ανθρώπινου οργανισμού, αφού από αυτή παίρνουμε όλες τις θρεπτικές ...

Αναζήτηση στο Καταθετήριο


Σύνθετη αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο λογαριασμός μου