Ιδρυματικό Καταθετήριο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΥΔΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ (ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ - ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisor ΒΙΔΑΛΗΣ ΚΟΣΜΑΣ el
dc.contributor.author ΣΑΝΤΖΗΛΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ el
dc.contributor.author ΠΡΟΒΑΤΑΡΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ el
dc.date.accessioned 2016-01-04T13:53:32Z
dc.date.available 2016-01-04T13:53:32Z
dc.date.issued 03/01/2003
dc.identifier.uri http://83.212.169.185/123456789/1356
dc.language.iso el_GR
dc.publisher ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας el
dc.title ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΥΔΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ (ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ - ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ) el
dc.type Πτυχιακή Εργασία
dc.rights.license Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα el


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση στο Καταθετήριο


Σύνθετη αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο λογαριασμός μου